Vorige pagina

Uw eigen applicatie

 

historie:

AE-ICT bv is in 1989 gestart als "AlphaEcho software" met het vervaardigen van maatwerksoftware.
 

De eerste software titels waren voor particulier gebruik. Waaronder "Platin" waarmee een LP/CD collectie kon worden onderhouden en "Simkas" de eerste uit een reeds SIM producten waar simpel en eenvoudig gebruik de belangrijkste uitgangspunten waren.

 

Sinds 1998 richten wij onze focus  op het maken van intelligente websites (later webapplicaties of cloudapplicatie genoemd). De applicaties worden als maatwerk vervaardigd en worden in tal van branches gebruikt waaronder

 

Eén van de Sim producten die overgezet zijn vanaf een DOS voorganger is Simfact en Simuuradmin die nu door het leven gaan als Simbis.

 

Simbis is een online bedrijfsapplicatie die een complete CRM applicatie is voor het MKB. De software kan via een portal bereikt worden en werkt dus zonder eigen apparatuur. Overal waar u internet heeft kan gebruik gemaakt worden van uw Simbis applicatie. Daarmee is het het ideale thuiswerkpakket voor ondernemers met wisselende werklocaties.

 

Maatwerk is een specialisatie van AE-ICT, we leveren gespecialiseerde software aan o.a. de banksector voor het rapporteren van vermogensbeheerders aan hun cliënten en OZB(ontroerend zaak belasting) taxaties, berekeningen en rapportages aan diverse Nederlandse gemeentes via een gerenommeerd taxatiebureau.

 

Heeft u interesse in maatwerksoftware om uw bedrijf te automatiseren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden..